Richtlijnen ledenbijeenkomsten najaar 2020

Na een zeer moeilijke Corona tijd kunnen we terug samenkomen en vergaderen.
Beetje bij beetje keert het normale leven van vroeger terug en kunnen we opnieuw plannen maken, hopelijk zijn jullie allemaal gezond gebleven en bleven jullie familie en vrienden ook gespaard van dit afschuwelijke virus.

Dit werkjaar zijn er enkele extra maatregelen van toepassing:
Hierdoor zullen de bijeenkomsten niet doorgaan zoals vroeger:
- Er mogen maximaal 25 leden aanwezig zijn in het lokaal.
- Hierdoor is het noodzakelijk om u vooraf in te schrijven. Indien er GEEN plaats meer is, krijgt je na het afsluiten van de inschrijvingen een melding via mail of SMS.
Zonder vooraf inschrijven is het niet mogelijk om aanwezig te zijn.
(IEDEREEN - ook bestuursleden moeten zich vooraf inschrijven)
- Binnen ons lokaal en de bijhorende cafe, is het dragen van een mondmasker VERPLICHT, enige uitzondering is zittend aan een tafeltje.
(bij toiletbezoek bvb, zorg je voor neus-mondbedekking) .
- Vermijd samenscholingen aan de toiletten, in de rokers zone, enz.: ... HOU AFSTAND.
- Samen met de zaaluitbater zullen wij een andere tafelschikking uitwerken dit om het maximaal aantal leden de kans te geven aanwezig te zijn op onze bijeenkomsten. - Hierbij bekijken wij vooral hoe wij de ander-halve-meter afstand best kunnen invullen.
- Ook onze tombola willen wij Corona-proof houden: teneinde het vele heen-en-weer geloop te beperken willen wij tijdelijk werken via een ander concept. - Meerdere gelijke prijzen zullen stuk voor stuk, door de iemand van het bestuur, tot bij de winnaar gebracht worden.
- Ook aan de schenkers van de vele prijzen voor de tombola hebben wij gedacht, breng gerust uw overschot plantensnoei mee naar de bijeenkomst, deze kan je op een tafel bij de inkom leggen, iedereen die binnenkomt mag vrij een zakje meenemen.
- Breng je zakjes mee, welke je speciaal voor iemand had gereserveerd, kan je deze nog altijd overhandigen.
- Eventuele betalingen,
(aankoop lotjes v/d tombola, kleine aankoop binnen de club ed. ) vragen wij om bij voorkeur dit digitaal te regelen, dat kan eenvoudig met de Payconiq-app. Indien dit niet lukt, wil zorgen voor gepast geld.
- Wij raden sterk aan om ook een flacon handgel bij te hebben, zo kan je tussentijds regelmatig je handen ontsmetten.
- Ben je ziek? - Blijf thuis !!
(Zelfs al ben je reeds ingeschreven.)

Bedankt om hiermee rekening te houden.